Kuzu Et
Kuzu kemikli filetonun omurları ve bel kemiği alınmış, sinirleri ve yağı temizlenmiş, bonfilesi üstünde kemiksiz kısımdır.
Üretim öncesi ve sonrası tüm tetkikler, laboratuardaki her biri konusunda uzmanlaşmış veteriner hekimler tarafından yapılıyor. Tetkiklerde fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler ile etlerin gıda güvenliğine uygunluğu inceleniyor.
Üretim bölümünde, konusunda tecrübeli ve eğitilmiş kasaplar görev yapıyor. Soğuk hava depolarından gelen karkas halindeki etler parçalama hattında bant usulüyle istenilen ürünlere dönüştürülüyor.
Firmamızın almış olduğu tüm önlemler ile Gıda Güvenliği ve hijyen koşullarının sağlandığı, bu nedenle tesislerimizde üretilen mamüllere sağlık ve kalite açısından kesinlikle güvenebilirsiniz.
• Yasal şartlara ve mevzuata uygun üretim yapmak,
• İslami koşullara uygun helal gıda sistemi çerçevesinde üretim yapmak
• Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak, kalite ve hizmette sürekliliği hedef alarak müşteri odaklı çalışmak, Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak,
• Gıda Güvenliği bilincini oluşturarak Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarının uygulanmasını ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
• Kalite ve verimliliği artırmak,
• Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Standartının şartlarına uymak ve etkinliğinin sürekli iyileşmesini sağlamak